Saturday, 1 October 2011

* KaWaN ? SoMeTiMeS KitE KeNa BeLaJaR HiDuP TaNpA KaWaN KaN ? *

hye u alls ! tengs 4 th0se yang bce bl0g tinie ea . :)
last p0st tinie says tinie sayang kawan kawan tinie kan? memang laa tinie sayang di0wg but s0metimes kan kite kena belajar and ready dengan kenyataan hidup tanpa KAWAN . kenapa? hakikat hidup sebagai manusia yang tidak sempurna . tiada manusia yang sempurna kan?

macam tu jugak pendirian manusia . boleh berubah bile bile masa je,


tinie baru 19 tahun,tapi kan pengalaman tinie kenal dengan kawan nie dah macam macam jenis. haisshhhhh . kadang tu macam da give up dengan kawan nie . tapi,maklumlah semua buat silap kan? jadi diamkan aje laa. 0ne day di0wg berubah laa k0wt. insyaALLAH . :)


nak tahu x? tinie dew ramai kawan tapi tinie dew 1 yang paling rapat ngn tinie. tinie anggap dyew 0ne 0f my sis yang tinie leyh percaya and k0ngsikan secret dengan dia. all things kalau b0ley nak buat dengan dyew. tapi skunk everything is change!!! hate that s0 muchhh . :(


dyew dah makin jauh,makin larikan diri dari tinie. haissshhh ! kenapa ekk? if tinie dew wat salah sebelum nie dyew akan teg0r kesalahan tinie tu tapi skunk dah x dew semua tu . berubah dalam sekelip mata jew. 


KOSONG . memang kosong sangat sekarang tapi susah nak isi balik kekosongan tuh. xpew laa . t0 s0me0ne , tinie rindu kam0o. but its 0key . tinie cube hid0p tanpa kawan . 


p/s: nice m0ment 4 me when i can h0ld y0ur hand and call u as my g0od friend :)

No comments:

Post a Comment