Tuesday, 6 September 2011

see !! tears again :(

fuhh....see !! airmata lagi kan ? kenapa nie ?? kan syew da cakap kisah yang akan syew kongsikan dew laa pengalaman syew sendiri...
benci kalau pew yang ktew nak tu cmew datang utk sekejap...


syew da pernah cakap kt 'dia' sebelum nie...syew x prcya pada lelaki...
syew takut utk bercinta lagi...sebab ni lah...kecewa then menangis...
pretend untuk jadi seorang yang happy bukan mudah untuk syew...
hati syew bukan untuk dipermainkan...


CINTA ??? pew yang dew dengan cinta tuh...bahagia kan kalau 'dia' betol2 sayang an ktew..
adushhhh....tak suke laa nk story jiwank2 nie...nyampah sbnrnye tapi hakikatnye syew memang sedang menangis didalam hati...


hati syew ukan utk di kecewakan . hati syew ukan utk di permainkan . syew masih dew perasaan dan hati . sayang ?? tak perlu ucapkan kalau x tahu pew maknanye...jangan buat syew jatuh cinta kalau datang hanya untuk seketika. penantian itu satu penyeksaan kan ? 


syew da penat menanti kehadiran 'dia' ... penat sangat . jujurnye syew cakap , syew da give  up utk tunggu 'dia' lagi... syew da give up utk sayang insan yang bergelar lelaki . syew da give up utk mengenali mereka dan syew da penat bagi komitmen dalam relationship syew dgn 'dia' !!! 


YA ALLAH !! andai 'dia' jodoh syew...dekatkanlah 'dia' pada syew . andai 'dia' bukan jodoh syew jauhkanlah...jauhkanlah agar tidak timbul perasaan benci yang menggantikan sayang itu . sayang syew pada seseorang bukan hanya seketika . tapi untuk selamanya . 


p/s: kawan kawan Tinie da penat terluka . Tinie da penat menangis . Tinie da penat kena tipu . Andai diberikan peluang , Tinie taknak kenal pown pew tuh CINTA . sebab memang menyakitkan . semangat yang dew da hilang bersama 'dia'. Tolonglah Tinie !!! :(

2 comments:

  1. sabar la tini..kite senasib..anis pon pnh alami..laki nye pon same je cm "dia" nie..hurm..and anis pon menanti jgk..tah..sbr k..

    tegur sikit leh tak..sakit mata bace..warna merah..and kecik sangat..tegur je..jgn mrh..keep in touch erk..:)

    ReplyDelete
  2. hehehe....yekew ?? sowie ea ? thnx sebab sudi baca n komen...keep in touch :)

    ReplyDelete