Tuesday, 6 September 2011

...InTrODucTiON... :)

hye allz !! syew masih baru dlm dunia blog nih...
selalu gak tengok mmber story sal pew yang jadi kat dyew at sini...cam best jew :)
x sala an kalau syew nak try jugak ?? hehehehe...


tears and sad ~ takde cpew dapat nak halang if perkara tu nak jadi kan ? but kenap perlu libatkan airmata ekk ??
happy and laugh ~ semua owg nak happy jew all the tyms. taknak sdey pown kalau boley but kna laa ingat dalam ktew ketawa pown still dew yang tgh sdey :)



smua nie da jdi dlm hidup syew sendiri..nak say banyak sangat pengalaman tuh x dew laa but sikit yang boleh di jadikan ikhtibar untuk owg lain dan syew sendiri. tentang cinta? takdelah...tentang semuanye...cinta,kawan,keluarga dan owg di sekelling. 


boley jadi kisah ktew sme nnti kan ? spew tahu... sharing is caring kan ? 


p/s:syew cuba berkongsi cerita dan pengalaman di sini bersama semua yew.. :)

2 comments: